Harderwijk

Bij Frank!  Doen we veel meer dan alleen de keuken. Zoals bijvoorbeeld voor de opdrachtgevers van deze Jaren 70 – villa in Harderwijk. Hier hebben we ( naast de nieuwe keuken ) een gehele nieuwe indeling en de gehele ‘look and feel’ voor de begane grond ontworpen. Vervolgens ging onze Interieur- architecte & Styliste Daphne aan de slag met fraaie moodboards voor alle ruimtes met meubel & styling adviezen. De slaapkamers van de kinderen hebben ook een frisse start gekregen.

Aan een maatwerk make-over gaat een uitgebreid traject vooraf. Met een plan voor de ideale indeling, moodboards en een eventuele opgave of bestek voor de verbouwing. Dat proces zie je mooi terug in dit deze familiewoning in Harderwijk.

Het startpunt? Dat is altijd de wens van de opdrachtgever. Voorzie ons van persoonlijke inspiratie met jouw Pinterest pagina, en dan vullen wij aan en maken wij er een passend geheel van. In dit In dit geval wilde de klant een geheel eigen, maatwerk woonomgeving voor het hele huis. Tot en met kleur – styling adviezen op alle wanden.

  • Naam: Familie Graveland
  • Opdracht: Ontwerp, Installatie en bouwbegeleiding
  • Datum: 2020